Of je nu één buurtrestaurant runt of meerdere horecazaken tegelijk: miscommunicatie tussen de keuken en de bediening heeft direct...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Op maandag 7 oktober werden de felbegeerde Michelinsterren uitgereikt voor 2024. Tijdens de ceremonie op de horecavakbeurs BBB in Maastricht...
Het bepalen van de prijzen op je menukaart is cruciaal voor een gezonde winstmarge, voldoende omzet en – uiteindelijk – een winstgevende...
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horecaondernemer graag...
Een steeds groter wordende vraag van horecaondernemers naar verdieping op het gebied van inkoop, menu-engineering en conceptontwikkeling...
Franchisenemer worden is een interessante optie voor ondernemers die liever op de succesformule van een bestaande horecazaak springen...
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Street food is een culinair genre op zich. Dat bewijzen de talloze foodtrucks die in de jaren 10 als paddenstoelen uit de grond zijn...
Napels. Twee en een halve dag, 32 pizzeria’s, vijf Nederlandse enthousiastelingen en evenveel gehuurde fietsen. Het klinkt als de...
Op maandag 5 februari vond de jaarlijkse presentatie van de Gault&Millau gids plaats. De vijfde editie van de gerenommeerde gastronomische...
Nederland barst van de populaire horecaconcepten die in een mum van tijd zijn uitgegroeid tot nationale restaurantketens.De absolute...
Lightspeed voerde onlangs een onderzoek uit bij 1.000 Nederlandse consumenten met vragen over hoe zij omgaan met reserveringen in de...
Het stimuleren van bezoekersaantallen en het verhogen van de winst zijn twee sleutelfactoren voor de horeca. Eén van de belangrijkste...
In 2021, te midden van de covid-pandemie, was Boyd Baptist betrokken bij meerdere restaurants en kampte hij net zoals zoveel horecazaken...
Wat gold voor 2023, geldt nog steeds voor wat we qua horeca trends verwachten voor 2024: als dit jaar ons iets heeft geleerd, is het...
Het was tijdens een lunch in een tweesterrenzaak dat Jean Luc Etienne en Wouter Kik op het idee kwamen om Codium* op te richten. Jean...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.