Winstmarges in de horeca zijn jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Dadawan: wordly food, small town prices. Beter kun je het populaire fast-casual concept volgens ons niet samen te vatten, ook al is...
Mobiel betalen is niet meer weg te denken in de horeca; het biedt restaurants, personeel en gasten overal ter wereld vele voordelen....
Het restaurant abonnement is ontstaan in de Verenigde Staten, maar heeft intussen ook (permanent?) voet aan Europese wal gezet. Steeds...
In de hotelindustrie zijn de termen PMS en POS vrij bekend. Een hotel PMS of property management system is een geavanceerde, online...
Scope Services – een accountantskantoor dat zich exclusief op horecaketens richt? Waarom niet.“Scope Services is een datagedreven...
De afgelopen jaren hebben we een grote verschuiving gezien in de manier waarop geld wordt uitgeven, vooral bij het betalen met creditcards....
Het zijn mogelijk voor heel wat lezers ondertussen plat gekauwde onderwerpen, maar de impact van een pandemie en energiecrisis, personeelstekort...
In 2001 ontwierp Stardekk websites voor hotels in en rond Brugge die op zoek waren naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten....
Hoeveel ondernemers kunnen zeggen dat ze een volledig nieuw horecaconcept hebben geïntroduceerd? Iets wat tot voor kort niet te bespeuren...
Horecaondernemers die via telefoon of e-mail reserveringen aannemen en (nog) niet met een online reserveringssysteem werken: dit is...
In 2012 waren supply chain optimalisatie en enterprise resource planning niet echt zaken waar veel horecaondernemers van wakker lagen....
In de Beethovenstraat barst het van de ondernemersdrang. Naast talloze nichezaken, luxe boetieks, en interieur- en kledingateliers...
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Als je op deze pagina bent beland, ben je ongetwijfeld op zoek naar een zo helder mogelijk overzicht van alles wat er te weten valt...
Ik was iets meer dan vier jaar eigenaar van mijn café voordat ik besloot het te verkopen. Toen ik ons café samen met mijn vrouw opende,...
Horeca software en technologie zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit moderne cafés, bars, bistro’s, restaurants en hotels....
Aan het begin van mijn horecacarrière schreef ik mijn naam in een hokje op een losse bladzijde in een harde kaft waar op de zijkant...
Een recent opiniestuk over de problematiek rond no-shows werd op horecaplatform Fooding door meer dan honderd horecaondernemers ondertekend,...
Kosten zijn het minst leuke onderwerp in de horeca. Waarom? Het zijn er veel en ze wegen stevig door om de omzet. De fluctuerende markt...
Vaak bestellen gasten hun favoriete cocktail, ook al staat die mogelijk niet op de menukaart. Veel cocktails worden populair omdat...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.