Of je nu droomt van je eerste horecazaak of al een bestaande onderneming runt: de financiële kant van horeca blijft een uitdaging....
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
De horecasector wordt geplaagd door een hoog personeelsverloop. Omdat de branche sterk leunt op jongeren met bijbanen en steeds minder...
Of je nu een bruisend café, een stijlvolle cocktailbar of een intieme wijnbar runt: zonder de juiste barbenodigdheden loopt je zaak...
De koffiebranche blijft groeien en biedt volop kansen voor nieuwe ondernemers. Met de juiste voorbereiding en benodigdheden kun je...
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Een succesvol restaurant runnen draait niet alleen om volle tafels en enthousiaste gasten. Achter de schermen speelt de horeca kostprijs...
Het zijn mogelijk voor heel wat lezers ondertussen plat gekauwde onderwerpen, maar de impact van een pandemie en energiecrisis, personeelstekort...
De manier waarop we betalen verandert razendsnel, en creditcards spelen daarin een hoofdrol. Waar ze vroeger vooral gezien werden als...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Wist je dat bijna een vijfde van al het beschikbare voedsel in de wereld wordt weggegooid door voedselverspilling bij consumenten,...
Lentekriebels? Dat betekent terrasweer! Ben jij klaar voor het openen van je horecaterras?Lees onze tips om je terras lente- en zomerklaar...
Op maandag 10 februari vond de jaarlijkse presentatie van de Gault&Millau gids plaats in Tivoli Vredenburg. De zesde editie van de...
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Of je nu één buurtrestaurant runt of meerdere horecazaken tegelijk: miscommunicatie tussen de keuken en de bediening heeft direct...
Overal ter wereld schieten flexwerkplekken als paddenstoelen uit de grond. Ze bieden freelancers en start-ups de kans om buiten hun...
Het bepalen van de prijzen op je menukaart is cruciaal voor een gezonde winstmarge, voldoende omzet en – uiteindelijk – een winstgevende...
Een steeds groter wordende vraag van horecaondernemers naar verdieping op het gebied van inkoop, menu-engineering en conceptontwikkeling...
Franchisenemer worden is een interessante optie voor ondernemers die liever op de succesformule van een bestaande horecazaak springen...
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Street food is een culinair genre op zich. Dat bewijzen de talloze foodtrucks die in de jaren 10 als paddenstoelen uit de grond zijn...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.