Hoewel iedereen het al heeft gehoord, gaan mensen het blijven herhalen: de populariteit van online winkelen en bestellen is onstuitbaar....
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
De naam Paul Bocuse doet normaal in de internationale horecasector bij velen een belletje rinkelen. Naast gerenommeerd gastronoom en...
Waarom redden horecazaken het niet? Een vraag die ongetwijfeld even vaak gesteld wordt als dat ze antwoorden heeft. Laat één ding...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Droom je ervan om een ijskar te beginnen? Het kan een goede keuze zijn voor ondernemers die graag in de buitenlucht willen werken. De...
Technologie is meer dan ooit verbonden met de keuzes, verwachtingen en besluitvorming van de moderne consument. Vooraleer iemand vandaag...
Marketing. De term zegt het zelf: het “vermarkten” van iets. Evengoed blijft het een abstract begrip, omdat er een uitzonderlijk...
In dit steeds digitaler wordende tijdperk kunnen zelfs restaurants bijna niet meer zonder een goede website. Meer zelfs, bovenaan belanden...
Hoe kun je als groeiend internationaal bedrijf operationele uniformiteit en consistentie waarborgen op meerdere locaties over heel...
De post-pandemie versie van de horeca is strijdvaardiger, bekwamer en meer flexibel dan ooit. Toch heeft de crisis ook gezorgd voor...
In het tijdperk van social media lijken restaurant e-mails misschien ouderwets, maar het is nog steeds de beste manier om gerichte...
Een eigen restaurant beginnen heeft veel gemeen met het starten van een eigen bedrijf, met het verschil dat er naast de gemeenschappelijke...
Een solide strategie voor social media-marketing is een onmisbaar onderdeel van een elk marketingplan. Door je digitale aanwezigheid...
Wist je dat “de cloud” nog maar 25 jaar bestaat? En dat het grootste deel van de bevolking er pas 15 jaar geleden gebruik is van...
Het is geen geheim dat je eigen café of club openen makkelijker gaat als je een gedetailleerd plan hebt. Voor je je deuren opent,...
Hoewel je het gemakkelijk over het hoofd ziet, kan je bar design veel bijdragen aan het succes van je onderneming. Een goed ontworpen...
Voor bartenders die oprecht waarde hechten aan hun creaties en er duidelijk moeite voor doen, is cocktails maken een kunstvorm. Zo’n...
Digitaal betalen – en elektronische betaalmethodes tout court – stond in de Nederlandse horeca tot voor kort nog in de kinderschoenen....
Hoe de feestdagen er precies uit zullen zien blijft nog even spannend. Delivery of toch serveren aan tafel – de periode rond de feestdagen...
Een de van grootste uitdagingen in de horeca op dit moment het vinden van personeel. Met zoveel veranderingen door lockdowns, heropeningen,...
Er komen een hoop dingen kijken bij het openen van een koffiebar. Naast alle uitdagingen heb je wellicht ook twijfels om een nieuwe...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.