Zelfs horeca-ondernemers die nog niet bekend zijn met Black Friday en Cyber Monday zal de winkeldrukte eind november al opgevallen...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
De feestdagen van 2021 beloven uitzonderlijk te worden. De coronacrisis heeft voor een transformatie van de horecasector gezorgd: vandaag...
De restaurants in Nederland draaien weer op volle toeren en gasten genieten massaal van hun lang gemiste hapje en drankje. Maar door...
Er zijn maar weinig horeca-ondernemers die de eerste zijn om een horeca-onderneming te beginnen in een pand. Je ziet vaker dat een...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Een café openen is voor veel mensen een droom. Het idee van een gezellige plek waar mensen graag komen voor een drankje, is zeker...
De lente is al in volle gang en de zomer laat niet meer lang op zich wachten. Pre-COVID was deze periode het meest lucratieve seizoen:...
Stel je voor: je restaurant mag weer een onbeperkt aantal gasten ontvangen en je krijgt onverwachts een grote stroom gasten binnen.Geweldig...
Het is niet verwonderlijk dat mensen tijdens de pandemie meer eten afhalen en laten bezorgen. Veel restaurants moesten daarom op zoek...
Als horeca-ondernemer ben je blij met goed personeel, maar minder blij met de tijdrovende personeelsadministratie die erbij komt kijken....
Eindelijk is het zover! Na maandenlang opgestapelde stoelen en opgerolde luifels, mogen vanaf 28 april de terrassen weer open! Menig...
Je kent het wel: special edition voetbalshirtjes, telefoonhoesjes met foto’s van celebrities en programmaboekjes van musicals. Fans...
Er staat ons een nieuw tijdperk te wachten, waarbij de horeca customer journey compleet anders is dan pre-COVID. Als horeca-ondernemer...
Ben jij er al klaar voor om de terrassen open te gooien? Nog maar een paar dagen en het is eindelijk zover! In dit artikel geven...
Zou het niet ideaal zijn als jouw restaurant in beeld komt op het moment dat potentiële gasten op zoek gaan naar een restaurant om...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Het inslaan van voorraad is een belangrijk onderdeel van iedere goedlopende webshop. Er komt meer bij kijken dan alleen het inkopen...
Het is een uitdagende tijd voor de hospitality. Ook al helpt bezorgen en afhalen restaurants om te blijven bestaan, ze kunnen niet...
Horecava organiseerde dit jaar hun eenmalige online event: Horecava Limited. Ondanks dat horecapersoneel, ondernemers en foodies elkaar...
De lockdown duurt voort, maar – mede dankzij het vaccin – lijkt het einde in zicht. In de vorige Lightspeed horeca enquête blikten...
Wil jij een nieuwe horecazaak openen zodra de lockdown voorbij is? Dan kun je je nu alvast voorbereiden, zodat je straks — zodra...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.