Als horecaondernemer wil je voortdurend op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector, nieuwe trends ontdekken en netwerken...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Wat is het geheim van een keuken die efficiënt werkt en consistente gerechten produceert? Militair teamwerk. De Fransen, die tijdens...
Online maaltijden bestellen groeit al jaren sneller dan dineren in het restaurant zelf. Nu restaurants gesloten zijn vanwege de COVID-19-pandemie,...
De feestdagen komen eraan! Waar december normaliter een van de drukste periodes is voor de horeca, gooit het coronavirus dit jaar roet...
De corona-maatregelen hebben een grote impact op de horeca. Dit jaar wordt er maar liefst een omzetdaling van 30% tot 40% voor de sector...
De hotelsector heeft het afgelopen decennium meerdere make-overs ondergaan. De dagen dat je nog gewoon een HD-televisie en een minibar...
Nu we de zomer achter ons hebben gelaten en gasten niet meer van het warme zonnetje kunnen genieten wordt het tijd om je terras winterklaar...
Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Corona heeft roet in het eten gegooid bij een groot aantal evenementen; ook het Amsterdam Wine Festival en Fête du Champagne werden...
De werkdag in je restaurant begint en eindigt altijd met twee belangrijke taken: zorgen dat je restaurant klaar is voor een nieuwe...
Uit eten gaan is in de afgelopen maanden drastisch veranderd door COVID-19. Ondernemers krijgen nu te maken met nieuwe uitdagingen...
Bij Lightspeed denken we mee over de veranderende behoeften van onze klanten. Om jou als horeca-ondernemer te helpen bij het toevoegen...
Met mobiele bestel apps kun je de gang van zaken in je café of restaurant veel efficiënter laten verlopen en daardoor de klantbeleving...
COVID-19 en de daaropvolgende wereldwijde beperkingen heeft onder horecaondernemers weer het debat aangewakkerd of je als restaurant...
Eten bestellen is enorm populair geworden; al voordat COVID-19 begon, was eten bezorgen en afhalen een snelgroeiend marktsegment en...
Als je restaurant goed loopt, wil je je waarschijnlijk meer gaan richten op groei, omzet en volume.Voor chef-koks, restauranthouders...
Door de beperkingen in de horeca, als gevolg van COVID-19, voelen diverse restaurants zich genoodzaakt om ook buiten de deur geld te...
Vandaag bespraken Stijn Dumarey (Lightspeed) en Jeremy Van Dille (Deliverect) in onze webinar ‘De voordelen van maaltijdbezorging...
Tijdens COVID-19 worden ondernemers overspoeld met informatie en oplossingen die door de overheid worden aangeboden. Wat zijn de mogelijkheden?...
Als gevolg van de COVID-19 pandemie houdt de Nederlandse horeca sinds 16 maart de deuren gesloten. Als tegengeluid op deze omstandigheden...
Retailers en horeca-ondernemers zijn door het Coronavirus gedwongen zich aan te passen. Ondernemers hebben vaak niet de luxe om een...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.