Onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. In tijden van sociale onthouding en onzekerheid is het belangrijker dan ooit...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Sociale distantiëring is wereldwijd de realiteit. De horeca en winkeliers staan daardoor voor een ongekende uitdaging. Lightspeed...
Ondernemers zijn wereldwijd hard getroffen door het coronavirus. Nu mensen binnen moeten blijven, vraag je je af hoe je buurt en stad...
Terwijl regeringen wereldwijd actie ondernemen om de impact van het Coronavirus in te dammen, worden veel horecaondernemingen geconfronteerd...
Valentijnsdag . Maar liefst 30% van de Valentijnsvierders in Nederland neemt zijn geliefde mee uiteten. De verwachtingen zijn hoog...
De horecasector wordt geplaagd door een hoog personeelsverloop. In de Nederland heeft het verloop in de horeca zelfs een recordhoogte...
2020 is in volle gang, en een nieuw jaar betekent nieuwe updates en een veel snellere workflow. Ons team team heeft de laatste hand...
Ieder jaar is er één event in de horecabranche dat eruit springt: de uitreiking van de Michelinsterren. Vandaag werden de Michelin...
Maaltijdbezorging is een gangbare manier voor restaurants om hun bedrijf te laten groeien. Dat wil niet zeggen dat de introductie van...
‘De boog kan niet altijd gespannen staan’, luidt een oud gezegde. Maar als je een gepassioneerde ondernemer bent, kan het lastig...
Begin november presenteerde Lightspeed de trailer voor het nieuwe seizoen van de mini-serie Meet The Chef. Deze serie is een ware ode...
Horeca Expo is sinds jaar en dag dé horecabeurs van België. Het is hét moment om te netwerken, maar ook om de nieuwste food trends...
De keuken is het hart van je restaurant. Wat daar wordt gemaakt (en hoe snel dat gebeurt) is bepalend voor de beleving van je gasten.Wil...
Millennials stonden de afgelopen jaren volop in de schijnwerpers, maar inmiddels begeven hun opvolgers, Gen Z, zich ook op de arbeidsmarkt....
Opmerking: in dit artikel worden koffiezaken als voorbeeld gebruikt, maar dezelfde principes gelden voor onafhankelijke restaurants...
Er is een felle strijd gaande om de aandacht en loyaliteit van klanten. De consument wordt slimmer en kan kiezen uit tal van opties....
Op 23 september verzamelde een groep horecaondernemers zich bij Maris Piper in Amsterdam, de locatie van de Horeca Masterclass: Grow...
Overal ter wereld schieten flexwerkplekken als paddenstoelen uit de grond. Ze bieden freelancers en start-ups de kans om buiten hun...
Realtime inzicht in financiële resultaten is key voor hospitality ondernemers die hun bedrijf goed willen managen. Nu zijn er legio...
Is de opmaak en presentatie van gerechten nu echt zo belangrijk? Kort gezegd, ja. De juiste presentatie is voor veel mensen aanleiding...
Professionele keukens digitaliseren in snel tempo. De grote vraag is: wat is het juiste moment om te investeren in software voor de...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.