Inklokken, het lijkt misschien een ouderwetse manier van werken, maar toch zitten er een aantal voordelen aan. Het begon allemaal in...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Goed personeel behouden en vinden gaat niet vanzelf. Het motiveren van je medewerkers is dan ook essentieel. In een tijd waar goed...
Rotterdam heeft door z’n urban sfeer en de multiculturele vibe een breed aanbod aan horecazaken. De bekende Foodhallen en Markthal...
Maar liefst 69% van de millennialsmaakt een foto of video van hun bord voordat ze aan hun maaltijd beginnen. Het delen van een restaurantbeleving...
Een restaurant beginnen is een overweldigend proces. Er zijn veel factoren die bepalen of je restaurant een succes wordt of akelig...
Tapas, dimsum, shared dining – hoe je het ook noemt, kleine gerechten zijn razend populair. Aan deze populariteit lijkt voorlopig...
De zomer is volop aanwezig en het terrasseizoen is geopend. Welke zomerse gerechten zien we dit jaar veel onder de parasols voorbij...
Het succes van een horecazaak staat of valt met het personeel. Dat geldt zeker in de horecasector: als restauranthouder zit u niet...
Wat voor impact hebben restaurants op onze planeet? De restaurantsector wil klanten een onvergetelijke ervaring meegeven, maar dat...
Als hoofdstad heeft Amsterdam een uitgebreid en gevarieerd horeca aanbod. Als je verder kijkt dan De Wallen (hoewel in het centrum...
Uitstekende service vormt een van de fundamenten van een succesvol restaurant. Maar wat ‘uitstekende service’ precies inhoudt,...
Een gastvrouw of gastheer in een restaurant heeft heel wat waardevolle kennis over de gasten. Deze gegevens zijn goud waard – als...
Review sites als Yelp, TripAdvisor en Google hebben van het beroep ‘criticus’ publiek bezit gemaakt. Met dank aan smartphones kunnen...
Goede flyers (met een goed design) kunnen de aandacht van potentiële klanten trekken en ze zelfs aanzetten tot actie. De vorige blog...
Voor een zelfstandige ondernemer kan marketing soms overweldigend zijn. Terwijl je tegenwoordig ook als kleinere ondernemer over een...
Nederlanders drinken gemiddeld 260 liter koffie per jaar, en een groot deel daarvan buiten de deur. Koffie is tegenwoordig meer dan...
Veranderende voorkeuren van de consument, stijgende kosten, personeelstekort en het steeds groter wordende aanbod van horecazaken…...
Tegenwoordig is sociale media een must voor kleine bedrijven. Platforms zoals Instagram, Facebook en Twitter zijn de perfecte digitale...
Ondanks alle technologische vooruitgang van de afgelopen jaren, blijven er op het gebied van horeca twee factoren het meest bepalend...
Binnen een horecaonderneming vormt de menukaart de kern. Qua ontwerp is het belangrijk dat hij goed aansluit op jouw merk, en als je...
Hoe maak je van een bestelling voor een koffie van €3 een grotere verkoop? Als je een succesvol quick-service concept wilt runnen,...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.