Ondanks alle technologische vooruitgang van de afgelopen jaren, blijven er op het gebied van horeca twee factoren het meest bepalend...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Binnen een horecaonderneming vormt de menukaart de kern. Qua ontwerp is het belangrijk dat hij goed aansluit op jouw merk, en als je...
Hoe maak je van een bestelling voor een koffie van €3 een grotere verkoop? Als je een succesvol quick-service concept wilt runnen,...
Je hebt een strak ingericht restaurant met fantastisch eten en een duidelijk en overzichtelijk menu, op een toplocatie in de stad....
Het einde van het jaar komt met de dag dichterbij. Naast eindejaarslijstjes, betekent dit ook dat het tijd is om vooruit te kijken....
De markt voor maaltijdbezorging blijft in een indrukwekkend tempo groeien. 74% van de millennials geeft aan te kiezen voor een bezorgservice,...
Wist je dat ongeveer 30 a 40% van de landbouwproducten verloren gaat in de route naar de eindconsument? Dit staat gelijk aan ongeveer...
Sommige uitdagingen keren voortdurend terug in het werk van een horecaondernemer. Er zijn verschillende zaken waar ondernemers voortdurend...
Op 10 september verzamelden meer dan 60 horecaondernemers zich bij Sugo in Rotterdam. Hier vond de razend populaire Horeca Masterclass...
Al jarenlang halen we kroketten en burgers uit de snackmuur. Maar kan dit ook anders? Anouk Snelders vond van wel en bedacht het gloednieuwe...
Steeds meer ondernemers breiden hun horecazaak uit met een nieuwe vestiging. Bijvoorbeeld omdat de huidige zaak wegens succes te klein...
Wist je dat er gemiddeld 20% van elk biervat verspild wordt? De meeste bar managers en restaurateurs hechten veel belang aan het verminderen...
Maaltijdbezorging was nog nooit zo populair. Dat meldde ABN AMRO eind vorig jaar in dit artikel. Volgens de bank zijn er 38,6 miljoen...
In de horeca wordt er meestal direct afgerekend, maar in sommige gevallen zoals bij een bedrijfsfeest of catering wordt de rekening...
Zijn de bestellingen niet meer aan te slepen, voelt de zaak ietwat te klein voor alle gasten en wil je jouw horecazaak bekendmaken...
Het is bijna zomer en dat staat voor bier en cocktails op het terras (met mate), ontspannen afterworks, festivals en andere grote events....
Instagram viert dit jaar zijn 8ste verjaardag en wordt met de dag populairder. Ondertussen zijn er al 800 miljoen actieve gebruikers...
Steeds meer bedrijven automatiseren hun diensten. Denk aan de self-checkout in de supermarkt, online inchecken bij luchtvaartmaatschappijen...
Plezier in het werk is belangrijk. Blije werknemers zijn vrolijker naar de restaurantgasten en zorgen voor een betere customer experience....
Het is vrijdag en mensen zijn er helemaal klaar voor om het weekend te vieren. Je kunt een grote toestroom naar jouw club of bar verwachten!...
Van starter tot gelouterde horeca-ondernemer: je ontkomt niet aan technologie op de werkvloer. Er zijn talloze diensten die het reilen...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.