Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Hoe gratis hapjes je rendement kunnen verbeteren

Hoe gratis hapjes je rendement kunnen verbeteren

Er zijn veel factoren die invloed hebben op de verwachtingen met betrekking tot wat een restaurant haar gasten hoort aan te bieden. Of het nu gaat om een café voor de snelle hap of een gastronomisch etablissement, het niveau van de aangeboden service is volledig gebaseerd op jouw type horecazaak.

In de meeste restaurants waar je kunt zitten, zowel eetcafés als restaurants, krijgen gasten een klein voorgerechtje van het huis aangeboden. Gratis voorgerechtjes, zoals vers brood met opgeklopte roomboter, een amuse-gueule of een schaaltje nacho’s met salsa, zijn hapjes waar gasten van uitgaan dat ze dit krijgen, zelfs al voordat ze een blik op de menukaart hebben geworpen. Nu dit een verwacht onderdeel van de eetbeleving aan het worden is, vragen restauranthouders zich af: werken deze hapjes vooraf in ons voordeel of hebben ze een negatieve invloed op onze winst?


Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.