Administratie, Belasting & Boekhouding: de complete gids voor startende horeca-ondernemers in Nederland

Waar moet je aan denken bij het starten van een horecazaak?

Horeca-ondernemer administratie, boekhouding en belastingen
Guide
Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.
Kies een optie

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .

Droom je van een eigen horecazaak? Fantastisch. Maar ben je op de hoogte van wat daar qua administratie, belasting en boekhouding bij komt kijken? In deze gids illustreren wij alle verplichtingen waar je als horeca-ondenemer aan moet voldoen.

Ontdenk meer over:

  • De verschillende ondernemingsvormen en hoe je je inschrijft bij de KvK;
  • Opstartformaliteiten: verplichtingen, vergunningen en verzekeringen;
  • Administratie, boekhouding en hoe een kassasysteem je hierbij kan helpen;
  • Btw en belastingen voor horeca-ondernemers.

 

Horeca administratie, belasting en boekhouding gids open op pagina 4-5