Meer omzet tijdens de feestdagen

Guide
Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in. Voer een geldig domein in.
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.
Kies een optie

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .

De feestdagen zijn een enorm winstgevend seizoen voor de horeca. Restaurantuitgaven zullen naar verwachting elk jaar met 8% stijgen tijdens deze periode. Als je tijdens het meest winstgevende seizoen van het jaar winst wilt maken, heb je een plan van aanpak nodig.

In deze gratis whitepaper leer je 4 manieren om je winst tijdens de feestdagen te verhogen: het plannen van het menu, het verhogen van de omzet, tafel omzet optimalisatie en het verbeteren van personeels efficiëntie. Dit kun je verwachten:

  • De activiteiten van het bedienend personeel (front-of-house) en keukenpersoneel (back-of-house) versnellen
  • Je management workflows optimaliseren
  • De communicatie tussen je bedien- en je keukenpersoneel verbeteren.